Termeni și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului

Termeni și condiții de utilizare

 1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului https://www.marlex.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 2. În cadrul website-ul https://www.marlex.ro termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website, https://www.marlex.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website, https://www.marlex.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website. Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 3. Folosirea acestui website – Accesul pe acest website se face gratuit, scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare

https://www.marlex.ro este un site de prezentare al Companiei MARLEX IMPEX SRL, pentru ca https://www.marlex.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

– website-ul se va utiliza doar in interes personal și non-comercial

– nu se va copia sau distribui nici o informație (text, poze, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.

– nu veți modifica sau degrada nici o parte din acest website.

– veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzator pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. In calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzator pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale – Conținutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informațional, conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică MARLEX IMPEX SRL. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial, MARLEX IMPEX SRL își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Limitarea răspunderii – https://www.marlex.ro nu este răspunzator pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si condițiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

7. Realizatorii site-ului https://www.marlex.ro nu sunt răspunzători pentru modul în care sunt folosite informațiile prezentate pe acest site. Utilizatorii site-ului menționat precedent sunt singurii răspunzători pentru modul în care folosesc informațiile din acest site. Realizatorii acestui site nu pot fi făcuți sub nici o formă răspunzători pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizării și aplicării informațiilor din acest site.

8. Politica de confidențialitate – Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale, https://www.marlex.ro nu va folosi aceste informații decât în scop personal, nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

9. Neangajarea raspunderii – Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor MARLEX IMPEX SRL, societatea nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, MARLEX IMPEX SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele MARLEX IMPEX SRL, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului MARLEX IMPEX SRL nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea MARLEX IMPEX SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

MARLEX IMPEX SRL nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

10. Obiectivul continutului site-ului- Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

MARLEX IMPEX SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze MARLEX IMPEX SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

11. Informatii personale – Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile MARLEX IMPEX SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

12. Informatiile oferite prin intermediul site-ului – Orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre MARLEX IMPEX SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre MARLEX IMPEX SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de MARLEX IMPEX SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

MARLEX IMPEX SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile Regulamentului European GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.