Cine suntem?

Compania noastră a fost înființată în 1993, având ca activitate de bază comerțul cu mobilier pentru locuințe. În 1997 am înțeles că trebuie să ne adaptăm nevoilor pieței, astfel că am intrat pe un segment de piață mai puțin cunoscut la acel moment: mobilierul metalic comercial. De atunci, ne-am perfecționat zi de zi, ajungând azi să vă oferim o gamă vastă de produse și servicii în domeniul mobilierului comercial și de birou. Am pornit la drum având ca model inspirațional clasica “afacere de familie” din Italia. Ne-am dezvoltat, am știut să ascultăm nevoile consumatorilor și astfel am devenit un punct de reper pe piață, oferind soluții perfect adaptate clienților noștri.

Ce facem?

Ne-am început lunga călătorie în domeniul producției și vânzării mobilierului comercial și de birou în urmă cu mai mult de 2 decenii. În fiecare zi am învățat să ne perfecționăm, ajungând să oferim astăzi o gamă largă de soluții pentru amenajarea spațiilor comerciale și de birouri. Marlex Impex nu vă oferă simple rafturi metalice sau mobilier de birou și atât. Vă stăm la dispoziție, oferindu-vă toată experiența noastră vastă și tot know-how-ul adunat de-a lungul timpului. Putem să vă venim în întâmpinare cu soluții de proiectare, design, amenajări interioare și merchandising. Vă oferim soluții complete de amenajare a spațiilor comerciale, de depozitare, back-office sau birouri.

Ce oferim?

Mobilierul oferit de noi reprezintă o adevărată soluție pentru eficientizarea spațiului clienților. Noi ne bazăm pe principii de design și producție extrem de bine definite pentru a ne realiza produsele. Oferim o gamă vastă de rafturi metalice, mobilier de birou, accesorii de birotică și accesorii pentru magazine, scaune și piese de mobilier industrial. Ideea principală este aceea că știm să vă ascultăm nevoile și dorințele, dar și să vă propunem soluții, pentru a ajunge în final la produsul perfect adaptat nevoilor, dorințelor voastre. În anul 2000 am început producția de mobilier, iar la momentul actual putem oferi soluții atât pentru locuințe cât și pentru sedii și spații comerciale.

De ce noi?

De ce să alegeți produsele Marlex?

Puteți alege cu încredere produsele noastre, deoarece acestea reprezintă peste 30 de ani de schimbări și adaptări la nevoile pieței și clienților. Filosofia noastră este una simplă: clientul ne spune ce-și dorește, iar noi îi oferim.

Experiența și know-how-ul acumulat ne recomandă ca partener de încredere pentru clienții noștri.

Marlex în cifre

Ne bazăm pe experiență!

De-a lungul timpului am învățat că fără a ne adapta pieței și nevoilor clienților nu avem cum să reușim. Am perfecționat de fiecare dată strategiile noastre în funcție de acest lucru. Iar în acest fel am ajuns să respectăm nevoile și dorințele clienților și să oferim produse personalizate. Tocmai de aceea cei mai mulți dintre clienții noștri revin pentru noi comenzi.

Calitate produse

100%

Soluții personalizate

100%

Clienți mulțumiți

87%

Calitatea

 Interesul constant pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim clienților noștri ne-a determinat să recurgem și la implementarea unui sistem de management al calității. Așadar, funcționăm în conformitate cu ISO 9001:2015, sistem pe care l-am implementat și îl menținem în tot ceea ce facem zi de zi.